Prodej

Prodej elektrospotřebičů a zahradní technicky

 

Prodej elektrospotřebičů Ariston za nejnižší ceny :

 

 

Prodáváme zahradní techniku značek:
 

Pic 1

 

Nabízíme stroje na péči o trávník, domácí dílnu, čerpadla a techniku do jezírek.

 

Pic 1

 

Nabízíme motory pro sekačky, kultivátory, tlakovou myčku a generátory.

 

Pic 1

 

Nabízíme sekačky s a bez provzušňováním, zahradní traktory, postřikovače, drtiče, ventilátory, vřetenové sekačky, sněhové frézy, křovinořery a motorové pily.

 

Pic 1

 

Nabízíme pohonné jednotky, sekačky, frézy na sníh, mulčovače, drtiče zahradního odpadu, rotační kypřiče, rotační zametací kartáče, korby na dříví a vozíky.

 

Pic 1

 

Nabízíme dmychadla, křovinořezy, vyžínače, plotostřihy, rozbrušovací pily, řetězové pily, sekačky, traktory, ridery, ventilátory, vrtáky a zametače.

 

Pic 1

 

Nabízíme bourací kladiva, vrtačky, vrtací kladiva, brusky, pily, hoblíky, horní frézy, elektrické škrabky a horkovzdušné pistole.

 

Pic 1

 

Nabízíme vysokotlaké čističe, štípače dříví, okružní pily, zametací stroje, separátory, stavební míchačky, kompostery, generátory proudu a hadicové spojky.

 

Pic 1

 

Nabízíme křovinořezy, motorové pily, foukače, vysavače a aku technika.

 

Pic 1

 

Nabízíme zahradní traktory.

 

Pic 1

 

Nabízíme sekačky, traktory, drtiče zahradního odpadu, provzdušňovače trávy, kultivátory, řetězové pily, vysavače trávy a listí, vyžínače, křovinořezy a sněhové frézy.

 

Pic 1 Nabízíme pilové řetězy, vodící lišty, zapalovací svíčky, ochranné pomůcky, vyžínací lanka a nože křovinořezů

Pic 1

 

Nabízíme sekačky, motorové pily a zahradní techniku.

 

Pic 1

 

Nabízíme sekačky, pily, křovinořezy, kultivátory, sněhové frézy, traktory, drtiče zahradního odpadu a strunové sekačky.

 

Pic 1

 

Nabízíme motorové pily, křovinořezy, vyžínače, rozbrušovací stroje, motorové rosiče, jamkovače, zahradní nůžky, vysokotlaké čističe, motorové foukače a vysavače.

 

Pic 1

 

Nabízíme sekačky, strunové vyžínače, krovinořezy, provzdušňovače, plotostřihy, drtiče větví, postřikovače, čerpadlo, řetězové pily, vysavače, fukary na listí, kultivátory, zahradní(nábytek, grily, LED osvětlení), rozmetače, zemní vrtáky, sněhové frézy, škrabky na led, hrabla, kompresory a akumulátorové šroubováky.

 

  Zabyváme se prodejem suchých omítkových a maltových směsí, jako zdící malty, vnitřní a venkovní omítky, betony a samonivelační lité potěry, vápno a další. Kromě toho poskytujeme certifikované zateplování a sanační systémy a řadu dalších doplňkových produktů z oblasti podlahových systémů či povrchových úprav materiálů.

Napsali o nás